Autor |
Wiadomość |
marta29 |
Wysłany: Śro 10:49, 13 Sie 2014 Temat postu: |
|
muszę ją dzisiaj wypróbować  |
|
 |
gosia7 |
Wysłany: Czw 9:54, 15 Wrz 2011 Temat postu: |
|
no właśnie, z kluskami to raczej już nie gotuj i chudnij  |
|
 |
Klops |
Wysłany: Czw 19:18, 08 Kwi 2010 Temat postu: |
|
 |
|
 |
kate |
Wysłany: Wto 18:05, 06 Kwi 2010 Temat postu: mhm |
|
ale z kluskami na pewno nie można jeść w dowolnej ilości, cały widz w tym że tam kluchów nie było, tylko mięso i warzywa |
|
 |
Oksi |
Wysłany: Sob 1:10, 31 Paź 2009 Temat postu: rosolek |
|
Do tej zupki mozna dodać kluski kładzione. Pycha... |
|
 |
jamelia |
Wysłany: Nie 23:32, 25 Paź 2009 Temat postu: ZUPKA DLA POJADACZY :) |
|
Skladniki:
- caly kurczak,
- warzywa: marchewka, pietruszka, por, seler...
One robily ta zupe na takiej samej zasadzie jak nasz Polski rosolek.Bez kostek rosolowych!! trzeba gotowac na malym ogniu okolo 3godzin jesli dobrze zapamietalam Wrazie czego poprawcie mnie W kazdym razie chodzi o to, ze zupa gotowana na malym ogniu a dluzej jest mniej tuczaca.Wedlug naszych prowadzacych ta zupke mozna podjadac ile sie chce.Pamietajac przy tym aby zdjac skore z kurczaka, bo jest najbardziej tuczaca.
smacznego  |
|
 |